U Čačku je sinoć održana manifestacija naziva „Festival ženskih tajni“ koji su osmislile novinarke Vesna Dedić i Sanja Marinković. U okviru programa festivala održana je i radionica na temu „Najbolje ideje se rađaju u trenutku kada se suočimo sa najvećim problemima“.


Jedan od načina da se parovima omogući da imaju potomstvo jeste i zamrzavanje reproduktivnog materijala. Savremeni način života učinio je da se u velikom broju slučajeva roditeljstvo odlaže, ali je tome doprinela i činjenica da se životni vek produžio, a medicina uznapredovala, između ostalog, i u oblasti razvoja vantelesne oplodnje. Detaljnije o ovoj temi u prilogu agencije Infobiro.


U Roda centru u Čačku danas je održana manifestacija “Dani zdravlja” koja je okupila brojne izlagače iz oblasti medicine i welnesa ali i posetioce koji su želeli besplatno da kontrolišu pritisak, glikemiju ili da dobiju savet stručnjaka. Dane zdravlja, nekoliko godina unazad organizuje agencija Dream Factory a osnovna ideja je da se poveća svest o značaju preventivnih pregleda i zdravih stilova života.

1 2 3 21