ČAČAK — Treću sedmicu zaredom u Čačku se održavaju protestne šetnje građana „Jedan od pet miliona“. Novo okupljanje zakazano je za petak, 1.februar, u 18 časova kod spomenika Stepi Stepanoviću ispred Pošte u centru grada. Prema najavama organizatora, na skupu će govoriti bivši sudija Vrhovnog suda Srbije, Zoran Ivošević.


POŽEGA — Dečije odeljenje požeške biblioteke pripremilo je školarcima za vreme zimskog raspusta raznovrsne programe.
Radi se o kreativnim radionicama pod nazivom „Zimska čarolija“, koje će se održati od 4. do 14. februara, u terminima od 10 do 12 i 16 do 18 časova.

ČAČAK — Građanske proteste „Jedan od pet miliona“ u Čačku podržalo je i čačansko Udruženje makedonske nacionalne zajednice „ASTIBO“. Saopštenje za javnost, koje je dostavljeno našoj redakciji prenosimo u celosti:


ČAČAK — Grupa građana „Za napredniji Čačak“ oglasila se večeras saopštenjem za javnost povodom podrške protestu“Jedan od pet miliona“, koji se treći put zaredom održava u našem gradu, sutra  s početkom u 18 sati. Saopštenje prenosimo u celosti:


ČAČAK — Povodom obeležavanja Nacionalnog dana borbe protiv duvanskog dima, pitali smo Čačane šta misle o preporuci da se pušenje zabrani u zatvorenom prostoru na svim javnim mestima. Svi su jednoglasno rekli da podržavaju zabranu, ali je karakteristično da je većina naših sagovornika konzumirala ili i dalje konzumira cigarete.


ČAČAK — U Čačku je danas iznenada preminuo profesor Agronomskog fakulteta u Čačku, Nikola Bokan. Kako je saopšteno, komemoracija povodom smrti profesora Bokana biće održana sutra u 12 sati u prostorijama Fakulteta. Informacija o vremenu i mestu sahrane biće naknadno objavljena.


ČAČAK – Predsedništvo pokreta Dveri odlučilo je da ta stranka pristupi opozicionom dogovoru o stvaranju Sporazuma sa narodom i ovlastilo predsednika Boška Obradovića da potpiše potencijalni dogovor koji bi bio na tragu 30 tačaka Saveza za Srbiju, zajedničkih zahteva opozicije za fer i poštene izbore i zahteva organizatora protesta.


ČAČAK — Mladi Čačani sa nekom od diploma srednje škole, visoke škole ili fakulteta započeće stručnu praksu u 27 gradskih preduzeća, prema odlukama danas uručenim poslodavcima  u sali Gradskog veća.

1 2 3 18