Turistička organizacija Gornji Milanovac i ove godine je na nedavno završenom Sajmu turizma u Beogradu predstavila grad i opštinu. U godini kada grad slavi 170 godina od osnivanja, poseban akcenat stavljen je na Svetski festival muzike, Sabor violinista u Pranjanima, aktivni turizam i promociju etno domaćinstava kroz bogatu turističku ponudu.


Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je 13 javnih poziva, tj.konkursa, putem kojih će kroz direktnu finansijsku podršku poslodavcima i nezaposlenim licima biti uključeno 21.205 lica, od kojih 2.285 osoba sa invaliditetom. Za ove namene planirano je izdvajanje 6,3 milijarde dinara i kao i prethodnih godina 550 miliona dinara za osobe sa invaliditetom.


Podela besplatnih auto sedišta za decu sa teritorije opštine Čajetina vrši se od 2018. godine. Značaj korišćenja auto sedišta za najmlađe, još jednom je ponovljen na dodeli roditeljima beba rođenim od 1. jula do 31. decembra 2022. godine.


Prema rečima stručnjaka, voće bi trebalo orezivati tri puta godišnje, ali je zimsko rezanje najbitnije. U čačanskom kraju taj važan posao već deceniju obavlja tim iz Brusa. Evo priče Ljiljane Stojanović.


Kako bi se pripremili za predstojeću setvenu sezonu, država je krenula sa isplatom subvencija poljoprivrednim proizvođačima za 2022. godinu, koje će kompletno biti isplaćene do 24. marta, rekla je danas ministarka poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković. Ministarka je za Tanjug kazala da će do kraja tekuće nedelju biti isplaćena cela genetika.


Meridian ponovo časti – kladi se preko aplikacije i osvoji 5% bonusa!

 

Kod nas si uvek pobednik – slogan koji sportsku kladionicu Meridian možda i najbolje opisuje.

 

Zašto? Zato što uz sjajan bonus dobrodošlice možeš sastaviti idelan tiket uz NAJVEĆE KVOTE, pa i kada ne prođeš – imaš mogućnost da povratiš ulog, ali ako se kladiš preko aplikacije – bonusi stižu svakog dana!

 

Naime, u Meridianu te čeka 5% bonusa od uloga za GUBITNE TIKETE odigrane isključivo putem Android, Huawei ili iOS aplikacije!

 

Naime, za svaki gubitan tiket odigran prema odgovrajućim uslovima, igrač stiče pravo na 5% bonusa u odnosu na ulog na tiketima. A, koji su to tiketi koji stiču pravo na bonus?

 

Neophodno je da minimalna uplata po tiketu bude 100 RSD, minimalna kvota po paru 1.5, a minimalan broj parova na tiketu – četiri.

 

I – to je to! Ukoliko ne budeš imao sreće i „padneš“ tiket, ne brini – Meridian je tu!

 

Ne propusti priliku, pokupi bonus!

 

NOVO U MERIDIANU

 

BONUS DOBRODOŠLICE: Najveći bonus dobrodošlice čeka te u Meridianu – registruj se i preuzmi 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

 

TOP LIGE – NOVE IGRE: Pored standardne ponude za mečeve svih top liga, na meriidanbet.rs te čekaju i nove igre: autogol, crveni karton i penal, postiže gol iz penala – domaćin/gost, penal u prvom poluvremenu, penal na meču, glavni sudija gleda VAR.

 

Meridian – mesto zabave koja ne prestaje!

 


Konzervativni pokret Naši saopštenja Dveri, DSS i Zavetnika u kojima sebe predstavljaju kao nekakve branitelje Kosova i Metohije smatra jeftinim pokušajima sakupljanja političkih poena i obmanom građana.

DSS i Zavetnici su prestali da budu patriotska opozicija (ako su ikada i bili) nakon sramnih sastanaka nakon izbora o pravljenju koalicije sa Borkom Stefanovićem, Zoranom Lutovcem, Zdravkom Ponošem, Marinikom Tepić, Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem, levičarima iz Ne davimo Beograd i sličnima koji su otvoreni lobisti za nezavisnost Kosova. Dveri su u izdaji otišle više koraka ispred njih, jer je Boško Obradović bio jedna od udarnih pesnica Dragana Đilasa u pokretu 1od5miliona i protestima na kojima je upadao u RTS i izigravao stradalnika i velikog opozicionara. Istog tog opozicionara prvi put u Parlament RS uveo je Kajl Skot ambasador SAD, po čijem nalogu su lideri DS i ostalih prozapadnih stranaka pozvali svoje glasače da na ponovljenim izborima glasaju za Dveri u uvedu ih u skupštiinu.

Saradnjom sa lobistima za nezavisnost KiM, zapadnim ambasadama, ali i promoterima kampanje „da su Srbi genocidni narod“, poput Marinike Tepić, jasno su stavili do znanja da oni ne vode brigu o bilo kakvoj ideologiji i zaštiti srpskih nacionalnih interesa, već ih isključivo interesuje dolazak na vlast i za to ne biraju sredstva.

Srbiji je dosta salonskih patriota koji više dana godišnje provedu na letovanju i zimovanju nego na Kosovu i Metohiji za koje se „bore“ !

Info tim

KPN


Umesto da štite interese svoje države klan na čelu sa Bujoševićem i Kovačevićevom je odmah pokušao da svom narodu predstavi da je nemačko-francuski sporazum već prihvaćen iako je to daleko od istine.

“Vaše pravo da znate samo obmane i laži” – tako bi mogao da glasi novi moto Radio-televizije Srbije koja se, u najtežim trenucima za našu zemlju, otvoreno stavila na stranu srpskih neprijatelja koji pokušavaju da otcepe deo srpske teritorije.

1 2 3 17