ČAČAK MEĐU VODEĆIM GRADOVIMA ŠTO SE TIČE SPORTSKE INFRASTRUKTURE

Sportska infrastruktura u Čačku poslednjih godina je sve bogatija. Da su uslovi za treniranje iz meseca u mesec

Sportska infrastruktura u Čačku poslednjih godina je sve bogatija. Da su uslovi za treniranje iz meseca u mesec sve bolji potvrđuje nam Filip Bajić koji je prošlog leta zaigrao u bojama čačanskog Borca.

Od svih klubova u kojima sma bio Čačak ima ubedljivo najbolje uslove za treniranje. Pogotovu za bavljenje fudbalom. Od terena do svlačionica, dakle baš sve. Bio sam i u Vranju i u Napretku iz Kruševca, on je veliki klub ali nema terene u sklopu svog stadiona. Gde god da sam bio moralo je da se putuje na neke druge terene, to je oduzimalo mnogo vremena a ovde bukvalno svi usloivi postoje. Zato smatram da je velika šteta što Borac trenutno ne igra u Superligi ali se nadam da ćemo i mi pomoći da se vrati tamo gde mu je i mesto“, kaže Filip Bajić, fudbaler FK Borac 1926.

Screenshot_56

Trenutna atmosfera u klubu je, navodi Bajić, odlična, počevši od trenera preko igrača koji su maksimalno posvećeni da Borac dovedu do što višeg ranga.

Atmosfera je odlična zato što su svi ovde dobri momci, nema zle krvi, klanova, zavisti, to je jedan od retkih klubova gde nema veliki generacijiski jaz. Nema starijih igrača da se odvajaju neo smo svi tu sličnih godina i baš smo kao jedna velika porodica i sada sa novim trenerom, a i dok je bio prošli, to zapravo ništa i ne menja, jer smo mi baš jedna sjajna grupa. Trener nije strog, taman koliko treba da bude. Treninzi su odlični, nisu toliko naporni kao kod prošlog trenera, za sada smo prezadovoljni. Stil igre i njegov sistem rada nije mnogo drugačiji u odnosu na prošloi polusezonu, sve je odliično“, zadovoljno ističe Bajić.

Screenshot_57

Završeno je uređenje Atletskog stadiona, mnogobrojni tereni i dečja igrališta, a Bajić smatra da jedino šta nedostaje Čačku što se sportske infrastrukture tiče jeste zatvoreni gradski bazeni, objekat koji Čačani najviše priželjkuju već više godina.

glasnije o mladima HD