Za OŠ „Dimitrije Tucović“ u Čajetini ovaj Savindan biće posebno upamćen. Nakon 18 godina gradnje, svečano je otvorena fiskulturna sala ove škole koja ima površinu oko 1.000 kvadratnih metara i samo je jedna od tri objekta u kojima će se nalaziti sportski tereni, kao i već izgrađeni bazen. Fiskulturnu salu je, nakon lomljenja kolača i obraćanja direktorke škole prisutnima, svečano otvorio predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović.


Posle zimske pauze i odrađenih priprema, košarkaši OKK Ivanjica spremno dočekuju nastavak šampionata. U goste im dolazi ekipa OKK Užica, a utakmica između ova dva tima počinje u subotu od 18 časova u hali OŠ „Kirilo Savić“ u Crnjevu. Direktan prenos možete pratiti na YouTube kanalu InfoLiga.


Nakon dvomesečne pauze fudbaleri Borca 1926 započeli su danas pripreme za nastavak šampionata u Srpskoj ligi – Grupa Zapad i borbu za vrh tabele i plasman u Prvu ligu Srbije. Izabranici Darka Rakočevića pripremni period odradiće na domaćem stadionu u okviru koga će odigrati nekoliko kontrolnih mečeva.


Fudbaleri Zlatibora počeli su pripreme za prolećni deo sezone u Prvoj ligi Srbije u kojoj trenutno zauzimaju poslednje mesto na tabeli. Sastav koji će na proleće pokušati da izbori opstanak nije previše izmenjen, a u klub je došlo šest novih igrača za sada.

1 2 3 298