Grad Čačak 12. maja na terenima Sportskog centra „Mladost“ organizuje Sportske igre mladih za buduće šampione, najveću manifestaciju amaterskog sporta u Evropi, čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva.


U Požegi je uspešno održan turnir u malom fudbalu za uzrast 2006.godišta i mlađe, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na turniru pod nazivom „Coca Cola KUP -Dunav osiguranje“, učestvovalo je preko dvadeset ekipa u obe kategorije. Organizatori, odnosno predstavnici takmičenja, koje se računa i kao predkvalifikaciono za učešće na Sportskim igrama mladih, ocenili su turnir kao izuzetno uspešan.


Mlada atletičarka Ivana Ilić koja nastupa u bojama AK „ČAAK“ postignutim rezultatom na trci u Baru ispunila je normu za Evrospko i Svetsko prvenstvo.


Po osnovu odluke Komisije za ocenu godišnjih i posebnih programa za zadovoljavanje potreba i interesa građana u oblasti sporta na teritoriji opštine Gornji Milanovac, na Svečanoj sednici dodeljena su priznanja najboljima u sportu u 2020. godini. Priznanja je uručila zamenica predsednika opštine Gornji Milanovac, Jadranka Dostanić.

1 2 3 245