Proleće na stadionu Švajcarija znači završetak takmičarske sezone ali i period bržeg rasta trave na terenima, što donosi više posla za službu održavanja Kulturnog centra Čajetina. Trenutno se ubrzano radi na reparaciji terena kako bi sve bilo spremno za sezopnu letnjih priprema.


Karatistkinja Rujnog Anja Milosavljević učestvovaće na prvenstvu Balkana sa reprezentacijom Srbije u konkurenciji pionirki do 40 kilograma. Mlada karatistkinja kluba iz Čajetine je poziv obezbedila dobrim nastupima na velikim tamičenjima tokom sezone čime je ostvaren još jedan uspeh za klub koji vodi Slađana Vulović.


Već deset godina najmlađima je omogućeno potpuno besplatno učestvovanje u takmičenjima u brojnim sportovima u Dunav osiguranju sportskih igara mladih. Ceremonija svečanog otvarnja i paljenje plamena prijateljstva održani su na terenima Soprtskog centra Mladost, a na igrama je učestvovalo preko tri stotine dece.


U mesnoj zajednici Preljina proteklog vikenda održano je opštinsko takmičenje Seoskih sportskih igara. Oragnizatori manifestacije na kojoj je učestvovao veliki broj takmičara u obe konkurencije su Sportski savez Srbije i Grad Čačak u saradnji sa čačanskim Sportskim savezom. Učesnici su se nadmetali u 11 disciplina.

1 2 3 308