SNS G.Milanovac: Socijalisti prouzrokovali probleme u zdravstvu

GORNJI MILANOVAC — U našu redakciju iz Opštinskog Odbora Srpske Napredne stranke, Gornji Milanovac stiglo je saopštenje za

GORNJI MILANOVAC — U našu redakciju iz Opštinskog Odbora Srpske Napredne stranke, Gornji Milanovac stiglo je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti. Opštinski odbor naprednjaka u gradu pod Rudnikom se oglasio saopštenjem za javnost povodom jučerašnjeg saopštenja Socijalističke parte Srbije, koja je osudila otpuštanje radnika u milanovačkoj bolnici.

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Srpska napredna stranka kao najveća i najodgovornija politička organizacija postavlja pitanje zašto odluke Vlade Republike Srbije nisu sprovedene u vreme vlasti Socijalističke partije Srbije u Gornjem Milanovcu, a naročito u Domu zdravlja. Naime, u Domu zdravlja niko živi ne zna koliko ima zaposlenih, pa ni direktorka koja je kadar SPS-a. Zna se samo da opština izdvaja ogromna sredstva svih građana za partijski zaposlene drugove i drugarice direktorke Doma zdravlja.

U Domu zdravlja ima raznih izmišljenih radnih mesta, a stepen pružanja zdravstvenih usluga građanima opštine Gornji Milanovac je vrlo nizak. Gospodo iz SPS-a, vi ste prouzrokovali probleme u zdravstvu Gornjeg Milanovca sa kojim se Srpska napredna stranka mora suočavati u narednom periodu i rešavati ih kako bi naši sugrađani imali zdravstvenu zaštitu dostojnu čoveka u dvadesetprvom veku.

SPS danas kritikuje nepopularne mere za koje iako su znali i morali da da ih sprovode u vreme svoje vlasti nisu imali hrabrosti da to sprovedu. Što je još gore umesto da se rešavaju problemi, čelnici SPS-a su vršili partijska zapošljavanja u vreme važenja zabrane zapošljavanja u javnom sektoru.
Narod je sve ovo prepoznao i na lokalnim izborima je dao punu podršku i poverenje Srpskoj naprednoj stranci koja je preuzela odgovornost da se suoči sa svim problemima u interesu stanovnika naše opštine, a ne da probleme gura pod tepih i bavi se stranačkim zapošljavanjem kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu.

 

Izvor: Informativna služba OO Srpske napredne stranke Gornji Milanovac