Manifestacija ,,Humanitarna univerzitetska nedelja sporta“ , u organizaciji Studentskog parlamenta i Alternativne studentske organizacije Fakulteta tehničkih nauka u Čačku, održaće se od 26. marta do 5. aprila.

Četvrtu godinu za redom čačanski srednjoškolci, studenti, ali  i svi zainteresovani građani odmeriće snage u brojnim sportskim aktivnostima. Pored takmičenja u basketu, futsalu, odbojci, stonitenisu, šahu, pikadu, i bilijaru, biće i zabave. Drugog aprila u klubu Prajvat organizovaće se humanitarna studentska žurka, dok će petog aprila manifestacija biti završena koncertom iznenađenja u Domu kulture.

Polovina prikupljenih sredstava biće usmerena na lečenje našeg sugrađanina Luke Rakonjca, dok će ostatak biti iskorišćen za obnovu OŠ ,,Tatomir Anđelić” u Katrzi. O tačnom rasporedu svih takmičenja i mestu održavanja možete se informisati na zvaničnom sajtu FTN.


ČAČAK — Na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku danas je počela besplatna pripremna nastava za maturante srednjih škola. Za ovaj program prijavilo se nešto više od 250 srednjoškolaca iz Čačka, ali i okolnih gradova. U narednih 10 sedmica, svake subote oni će imati priliku da pohađaju časove iz pet predmeta: matematike, informatike, osnova elektrotehnike, fizike i organizacije.


Treći dan manifestacije „Dani karijere“ na Fakultetu tehničkih nauka obeležilo je predavanje o pokretanju sopstvenog biznisa. Sa studentima je na ovu temu razgovarao v.d. direktora Naučnotehnološkog parka u Čačku, Mirko Pešić.

1 2 3 172