Ultramaratonac i humanitarac Aleksandar Kikanović krenuo je 28. maja iz Krupnja na trku do Sofije gde će se pokloniti moštima srpskog kralja Milutina u Crkvi Svete Nedelje. Cilj mu je da podstakne ljude da pomognu u prikupljanju novca za lečenje trogodišnjeg Koste Leševića kojem je dijagnostikovana atrofija malog mozga i redukcija volumena supratentorijalne bele mase.


Proleće na stadionu Švajcarija znači završetak takmičarske sezone ali i period bržeg rasta trave na terenima, što donosi više posla za službu održavanja Kulturnog centra Čajetina. Trenutno se ubrzano radi na reparaciji terena kako bi sve bilo spremno za sezopnu letnjih priprema.


Karatistkinja Rujnog Anja Milosavljević učestvovaće na prvenstvu Balkana sa reprezentacijom Srbije u konkurenciji pionirki do 40 kilograma. Mlada karatistkinja kluba iz Čajetine je poziv obezbedila dobrim nastupima na velikim tamičenjima tokom sezone čime je ostvaren još jedan uspeh za klub koji vodi Slađana Vulović.


Već deset godina najmlađima je omogućeno potpuno besplatno učestvovanje u takmičenjima u brojnim sportovima u Dunav osiguranju sportskih igara mladih. Ceremonija svečanog otvarnja i paljenje plamena prijateljstva održani su na terenima Soprtskog centra Mladost, a na igrama je učestvovalo preko tri stotine dece.

1 2 3 308