Košarkaška hala kraj Morave je već mesec dana u vlasništvu grada Čačka, a on je na upravljanje predaje Sportskom Centru Mladost. Direktor ove sportske ustanove Miloš Stevanić ističe da će je preed njima ozbiljan zadatak, ali i očekuje da će uz pomoć grada opravdati očekivanja sportske, a pre svega košarkaške javnosti i rekonstrikcijom hale koja je u planu nastaviti sa poboljšanjem sportske infrastrukture u Čačku. Gradonačelni Čačka Milun Todorović, naglasio je da će ovakva varijanta značajno smanjiti troškove košarkaškog kluba Borac


Predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović sa saradnicima organizovao prijem za sugrađanina, paraolimpijca Nemanju Matijaševića, koji je za kratko vreme u paraolimpijskom sportu napravio vrhunske rezultate, osvojivši drugo mesto na Evropskom prvenstvu u Berlinu 2018. godine, a na svetskom prvenstvu koje je održano prošle godine u Dubaiu bio je peti.


Gradonačelnik Čačka danas je upriličio prijem za teniserku Saru Đunisijević, kao i ženske odbojkašice Borca i košarkaše Borca., koji su ostvarili veliki uspeh na regionalnom prvenstvu Sportskih igara mladih. Naime, na nedavno održanom takmičenju u Sarajevu, srpska sportska ekspedicija bila je najuspešnija, sa 16 osvojenih zlatnih medalja, od toga tri su osvojili sportisti iz Čačka.

1 2 3 239