Sa početkom nove fudbalske sezone krenulo je takmičenje i u ženskim ligama. Uskoro se navršava i dve godine od kako je zvanično počeo sa radom Gradski ženski fudbalski klub „Borac“, koji i pored određenih problema uspešno obitava i ima čak dve takmičarske selekcije.


Deseti Internacionalni juniorski teniski turnir „Zlatibor open“ za mladiće i devojke do 18 godina, završen je na terenima TK „Zlatibor springs“. Preko 100 najboljih juniora iz preko 25 zemalja sveta je u prethodnih 5 takmičarskih dana odmerilo snage a najuspešniji su bili u muškoj konkurenciji Saša Marković dok je u ženskoj konkurenciji pobednica kineska takmičarka Shuman Wu .


Na prvenstvu Srbije u brdskoji kriterijumskoj vožnji održanom juče u Čačku biciklisti čačanskog Borca osvojili su trinaest medalja. Na takmičenju je učestvovalo oko 200 sportista iz cele Srbije.


U organizaciji Omladinskog šahovskog kluba Borac iz Čačka danas je održan Omladinski rapid šahovski turnir „Čačak open 2021“ Učešće na turniru uzelo je 51 dete iz sedam gradova, Čačak, Kraljevo, Kragujevac, Jagodina, Požarevac, Pančevo i Petrovac na Mlavi.

1 2 3 255