Nakon što je u dva navrata bio odložen usled vremenskih prilika I visokog vodostaja na reci Ibar, Veseli spust u Kraljevu zakazan je za nedelju, 29.jul.
To je novinarima saopštio gradonačelnik Kraljeva, dr Predrag Terzić, uz napomenu da je glavni razlog odlaganja bila bezbednost učensika 29.po redu “Veselog spusta”.


Odbojkaški savez Srbije je odlukom Balkanske odbojkaške federacije dobio tu privilegiju da bude domaćin Balkanskog šampionata u odbojci u kategorijama pionira, pionirki i juniorki. Balkanski šampionat održaće se u Čačku od 21.do 25.avgusta, pa je tim povodom održana konferencija za novinare na kojoj su predočeni učesnici ali i tok organizacije ovako velike manifestacije.


Nova sezona za Vaterpolo-plivački klub „Kraljevo“ počela je krajem juna. Loši vremenski ulovi nisu dozvolili dovoljan broj treninga, a za sada u sezoni imaju jednu pobedu i jedan poraz. Ovog leta, šansu će dobiti mladi igrači, vaterpolisti Kraljeva, a nadaju se što boljem plasmanu.


Fudbaleri čačanskog Borca danas su počeli pripreme za novu sezonu, u kojoj će nastupati u Prvoj ligi Srbije. Šef stručnog štaba, Vladimir Stanisavljević, jutros je obavio prozivku, a u predstojećoj sezoni neće moći da računa na većinu igrača iz prethodne takmičarske postave. Nakon što je iz kluba otišlo 20 od ukupno 23 fudbalera, tim Borca u novoj sezoni činiće igrači iz domaće škole – omladinci, kao I šestorica pozajmljenih iz ljubićskog Poleta.

1 2 3 195