Kovačević organizovao tradicionalni prijem za medije u Milanovcu

Sledeća godina biće godina izazova, zbog svih planiranih projekata, poručio je sa današnjeg prijema za medije povodom novogodišnjih

Sledeća godina biće godina izazova, zbog svih planiranih projekata, poručio je sa današnjeg prijema za medije povodom novogodišnjih praznika predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević.
Tradicionalno druženje sa novinarima Kovačević organizuje već treću godinu za redom, a prijemu u zgradi Doma kulture prisustvovali su predstavnici medija iz Milanovca, Čačka, ali i Aranđelovca i Kraljeva. Kovačević je najavio da će na trgu u Milanovcu, 31. decembra, biti priređen organizovani doček Nove godine uz narodnu muziku, a potom i repriza 1.januara uz rok sastave, napominjući da su više od polovine potrebnih sredstava za tu namenu investirali milanovački privrednici.

Izražavajući zadovoljstvo radom lokalne samouprave u toku 2018.godine, prvi čovek grada pod Rudnikom istakao je da je za narednu godinu pripremljen vrlo ambiciozan plan, koji se naslanja na dva ključna infrastrukturna projekta – izgradnju pristupne saobraćajnice i rekonstrukciju bolnice.