Zgrabi svoj poklon

 

Da li ste spremni za epsku eksploziju zabave? Vreme je da zakoračite u svet Meridiana i osetite vrhunski adrenalin koji će vas oboriti s nogu!

 

Više od 2.000 igara čeka na vas – priključite se već danas najboljoj platformi za online zabavu!

 

Bez obzira na to da li ste ljubitelji slotova, ruleta, pokera, live dealer igara ili, pak, tražite magičnu kombinaciju karata u blekdžeku – Meridian ima sve što vaše srce želi!

 

Ali, ni to nije sve. Pogodite ko je zvezda našeg spektakla? Texas Hold’Em Poker – suočite se s najvećim poker majstorima iz celog sveta! Da, dobro ste pročitali. Zasucite rukave i uđite u arenu gde se karte spajaju s ludim strateškim potezima!

 

Naravno, tu je još jedan trik. Tačnije, kec iz rukava – instalirajte Meridian Poker aplikaciju i otkrijte beskrajne mogućnosti za neverovatnu zabavu! Ova aplikacija ima sve što vam je potrebno za ekstremno uživanje i ludu akciju.

 

Ali, pričekajte – jer ni tu nije kraj! Samo na mestu najbolje zabave možete isprobati i neverovatnu paletu proizvoda od provajdera Expans Studios.

 

Znamo, ovo sad sve zvuči kao da smo pritisnuli detonator i izbacili mnoštvo sjajnih igara koje čekaju samo na vašu akciju – ali, to tako izgleda kada postanete deo pobedničkog tima – deo Meridiana.

 

Za vas smo izdvojili naslove koji će vam podići adrenalin na maksimum: Veni Vidi Vici, Zombie Apocalypse, Wild Icy Fruits, Book of Egypt!

 

Svaki slot iz kolekcije Expanse Studiosa dolazi s tri bombastična progresivna džekpota: MINI, MIDI i MEGA!

 

Expanse ima i neverovatne igre poput Mega Pixel Pokera za sve poker fanatike, kao i Mini Power Roulette za ljubitelje ruleta koji traže još veće uzbuđenje!

 

Pored ovih spektakularnih naslova, Meridian nudi i mnoge druge svetski popularne igre, tako da vaša avantura nikada neće stati!

 

Zato, ne gubite vreme! Pridružite se Meridian timu i postanite milioner – za srećan start čeka vas paket dobrodošlice u vrednosti od 4.000 RSD!


Gradonačelnik Čačka Milun Todorović očekuje da će na jesen početi izgradnja RH centra u Ovčar Banji. On je najavio i otvaranje poliklinike u ovom turističkom mestu. Vlada Srbije, kaže Todorović, će uložiti preko sedam milijardi dinara u revitalizaciju Ovčar Banje.


Velika količina padavina obrušila se sinoć na teritoriju grada Čačka. Najteže je bilo u zapadnim delovima to su mesne zajednice Ljubić, Trbušani, Lugovi, Vranići ali i u Loznici. Pre sedam dana došlo je slične situacije, kada su se izlile bujične vode, sada to nije bio problem već ogromna količina kiše koju zemlja nije mogla da primi pa je došlo do izlivanja zapušenih kanala. Ekipe svih Javno komunalnih preduzeća i dalje su na terenu i crpe vodu iz dvoriššta gde se voda zadržala.

1 2 3 2.574