Uživaj u slot igrama i preuzmi deo nagradnog fonda od čak 5.000 EVRA!

 

Meridian sa ponosom predstavlja promociju koja će oduševiti ljubitelje slot igara. Ako pri tom uživate uz igre provajdera Expanse Studios, imate sreće! U toku je EXPANSE KEŠ SPEKTAKL!

 

Još uvek nije kasno da nam se pridružite, jer je promocija aktuelna sve do 25. februara. Od vas se traži samo jednu: opustite se uz igre popularnog provajdera.

 

Podesite svoje uloge na 25 DINARA po spinu, neka avantura počne. Svakim odigranim spinom osvajate pet poena koji vam donose napredak na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

 

Nagradni fond od čak 5.000 EVRA će podeliti 50 najboljih igrača. Ukoliko se pokažete kao najbolji igrač turnira osvojićete neverovatnih 2.000 EVRA!

 

Novac vam stoji na raspolaganju kako za podizanje, tako i za odigravanje celokupne ponude sa sajta meridianbet.rs.

 

Nemate korisnički nalog u Meridianu? I vi možete postati učesnik promocije Expanse Keš Spektakl čim se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE osvajate 4.000 DINARA koje možete iskoristiti za slot zabavu i sportske tikete.


Projekat “Bonžur Srbija” osmislila je Francusko – srpska privredna komora, pod pokroviteljstvom Ambasade Francuske u Srbiji, sa ciljem povezivanja francuskih i srpskih privrednika i kompanija. U prostorijama start ap centra danas je održan sastanak domaćih i francuskih privrednika.


Grad Čačak je prošle godine u zemlje EU i regiona, izvezao 411 miliona evra gotovih proizvoda, a najveći izvoz bio je u Nemačku 143 miliona evra, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović nakon sastanka sa ambasadorom Francuske u Srbiji, Pijerom Košarom. On je naglasio da je na sastanku bilo reči o međusobnoj saradnji u oblasti privrede, ekologije i kulture i istakao da više od 15 privrednika zastupa francuski kapital u našoj zemlji.

1 2 3 2.798