Brojnim priznanjima koje je do sada dobila, Olga Odanović dodala je sinoć i prestižnu nagradu “Mija Aleksić”-biti glumac na predlog svojih kolega i koleginica Nenada Jezdića, Nebojše Dugalića, Gordana Kičića i Vesne Trivalić, prethodnih laureata.


U svetu i kod nas dostupne su različite metode kontracepcije zbog čega je nedopustivo da abortus bude izbor, poručili su čačanski lekari. Na konferenciji za novinare održane u Zavodu za javno zdravlje povodom 26. septembra Svetskog dana kontracepcije ukazano je i na značaj HPV imunizacije kojom se u velikoj meri sprečava rak grlića materice.


U čačanskoj Opštoj bolnici nema hopsitalizovanih kovid pacijenata, a u poslednja 24 sata nije bilo pregleda lica sa simptomima infekcije virusom korona. U Moravičkom okrugu potvrđeno je 126 novih slučajeva zaraze koronavirusom od 430 analiziranih uzoraka.


Planovi PD „Zlatiborski eko agrar“ kada je u pitanju podrška poljoprivrednicima su mnogobrojni. Kada je reč o žigu kvaliteta, dobijena je lokacija na Zlatiboru na kojoj će se sledeće godine krenuti sa izgradnjom lokala za prodaju proizvoda pod žigom „Dobro sa Zlatibora“. Ono što se ovih dana priprema, jeste raspisivanje trećeg i završnog konkursa za 2022. godinu za podsticaje u poljoprivredi. Reč je o merama podrške koje su i do sada subvencionisane.

1 2 3 2.233