Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su N. Đ. (1974) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo.


Od subote od 11 časova Snježani Zoranović iz Čačka, staroj 40 godina, gubi se svaki trag. Policija intenzivno traga za nestalom ženom, a u potragu su se, pored porodice I prijatelja, uključili I pripadnici Civilne zaštite. U trenutku nestanka na sebi je imala tamnoplavu zimsku jaknu, sličnu mantilu, naočare za sunce, farmerke i tamno plave „skečers“ patike, sa roze znakom i linijom na đonu. Visoka je 177 centimetara i teška oko 60 kilograma.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su osam članova organizovane kriminalne grupe i zaplenili veću količnu narkotika.


Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili dve osobe osumnjičene da su učestvovale u događaju koji se desio u noći između 27. i 28. avgusta na auto-putu „Miloš Veliki“, kada je grupa ljudi zaprečila auto-put, nanela lakše povrede vozačima i oštetila više automobila.

1 2 3 58