SPS-JS: „Dokazali smo da imamo najvernije članstvo“

GORNJI MILANOVAC — „Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jednistvene Srbije je još jednom pokazala da ima najvernije i

GORNJI MILANOVAC — „Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jednistvene Srbije je još jednom pokazala da ima najvernije i najorganizovanije članstvo, koje je u rekordnom roku prikupilo i prvo predalo listu za predstojeće lokalne izbore“, istakao je na ovonedeljnoj konferenciji za novinare prvi čovek gornjomilanovačkih Socijalista .

Carević se ovom prilikom osvrnuo i na opštužbe OO Srpske napredne stranke, da su opstruisali njihovo prikupljanje potpisa.

„Direktno opstrukciju su vršila tri člana Izborne komisije iz SNS-a, na čelu sa Draganom Vučićevićem. Oni nisu hteli da usvoje obrazac Izjave o davanju podrške izbornim listama. Na kraju su napustili izbornu komisiju“, tvrdi Carević.

Najavio je i da će bivši članovi PUPS-a a odnednavno SPS-a, imati četiri člana u Izvornom odboru socijalista, 15 u Opštinskom odboru, a pet na listi SPS-Jedinstvena Srbija

„Zaokruživanjem broj jedan glasaćete za Milisava Mirkovića za predsednika opštine i glasaćete za odborničku listu, koja treba da ima preko 25 odborničkih mandata. To je naš zadatak i cilj. Svugde govorimo da imamo potencijal i takvu situaciju na terenu, da ljudi masovno podržavaju ovu našu listu“, poručio je Carević.  

Sekretar gornjomilanovačkog odbora SPS-a napomenuo je da je od početka poplava Štab za vanredne situacije u stalnom zasedanju, te da su u dogovoru sa izvodjačem radova na Koridoru11, obezbedjena stalna dežurstva teške mehanizacije duž Dičine , Čemernice i drugih kritičnih tačkaka:

Milenko Maletković, bivši predsednik bivšeg opštinskog odbora PUPS-a u gradu, ovom prilikom je apostrofirao je da je članostvo napustilo PUPS, a ne da je odobor rasforimiran, kako je saopšteno iz centrale stranke u Beogradu

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=gZmYEvKV654[/embedyt]