Sutra počinje DUK

U Čačku sutra počinje trodevni Festival urbane kulture na lokaciji skejt parka. Sadrži nekoliko događaja, iscrtavanje novih murala

U Čačku sutra počinje trodevni Festival urbane kulture na lokaciji skejt parka. Sadrži nekoliko događaja, iscrtavanje novih murala u gradu na javnim površinama, takmičenje u ekstremnim sportovima, dečje radionice, Dani Urbane Kulture pijacu, koncert Eyesburna i lokalnih bendova i DJ-eva.

Na “Dani Urbane Kulture pijaci”, umetnici će izložiti proizvode nastale u njihovim radionicama, a takmičenje u ekstremnim sportovima,  skejtu i rolerima,  održaće se 17. i 18. juna.  Koncert u petak posvećen je elektronskoj muzici. Od 19 časova smenjivaće se DJ-evi: Dule Savić, Speedy, Marko Milosavljević, dok je subota veče predviđena za rokenrol. Zvezda večeri je bend Eyesburn, a nastupiće i lokalni bendovi Za Dž, Škank, Strah od Džeki Čena, Zbedem, Hit by pain.

duk program

A, na manifestaciji Dani urbane kulture učestvuje i Gradska biblioteka. Posetioci će moći da kupe knjige, a novac prikupljen na taj način biće iskorićen za pomoć socijalno ugroženima.