“ROĐENI OTETI”: Film o krađi beba sutra u Čačku

,,Rođeni OTETI” poziv na projekciju 27.04.2018 – velika sala Skupštine Grada Čačka,  Župana Stracimira broj 2, Čačak ,,Rođeni oteti’’

,,Rođeni OTETI” poziv na projekciju 27.04.2018 – velika sala Skupštine Grada Čačka,  Župana Stracimira broj 2, Čačak

,,Rođeni oteti’’ je dokumentarni FILM o otmici beba iz bolnica, porodilišta,  širom Srbije.  Ovaj film obuhvata slučajeve između 1965 i 2016 godine, u kome učestvuju 6 porodica. Srpska Pravoslavna Crkva je prva podržala Premijeru, koja je uz blagoslov NJ.S Patrijarha Srpskog, Gospodina Irineja u ,,Kripti Hrama Svetog Save” prikazana, i na kraju premijere, propraćena uz velike ovacije.

Cilj filma je, da ujedini sve državne strukture, kako bi zaustavili sedam decenija otmicu beba.  Takođe cilj filma je, da u 56 minuta izađe glas roditelja, a u cilju mogućih razotkrivanja pomenutih slučajeva.

Samo zajedno možemo uticati na sedmodecenijku otmicu beba, da se zaustavi za sva vremena, pronalaženjem izmenom zakona i pošalje jasnom porukom, da se isto nikada ne ponovi.  Jer u ovim otmicama, nije biran niko, već su roditelji svih struktura i obrazovanja stradali na najžalosniji način.

Novac za ulaz će biti usmeren na aktiviranju veb sajt adrese ovog filma.  Pozivamo ovom prilikom sve građane Grada Čačka kao i sve druge javne ličnosti iz svih struktura, kulture, politike i medija da nam se pridruže 27. aprila. 2018. godine sa početkom u 19:00. časova, na projekciji filma ,,Rođeni OTETI” u sali Skupštine grada, velika sala.  Karta ulaza je 200 dinara i moći će da se preuzme na vratima sale.

PR Tekst