Preuzimanje penzionerskih kartica od 23.jula u Čačku, Milanovcu, Lučanima i Ivanjici

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz grada Čačka, kao i penzionere iz opština Ivanjice,

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz grada Čačka, kao i penzionere iz opština Ivanjice, Gornjeg Milanovca i Lučana da će od 23. jula moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Penzioneri sa prebivalištem u Čačku preuzimaće kartice uFilijali RF PIO Čačak, Gradsko šetalište 85.

Penzioneri Gornjeg Milanovca preuzimaće penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Čačak u Gornjem Milanovcu, Tihomira Matijevića 3, dok će penzioneri sa prebivalištem u Ivanjici svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Čačak u Ivanjici, Mrkočevac b.b.

Penzioneri sa prebivalištem u Lučanima, svoje penzionerske kartice će preuzimati u Ispostavi Filijale Čačak u Lučanima, Jugoslovenske armije 20.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine.Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.