Preuzimanje penzionerskih kartica od 23.jula u Čačku, Milanovcu, Lučanima i Ivanjici

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање обавештава пензионере из града Чачка, као и пензионере из општина Ивањице,

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање обавештава пензионере из града Чачка, као и пензионере из општина Ивањице, Горњег Милановца и Лучана да ће од 23. јула моћи да преузимају своје пензионерске картице, сваког радног дана од 8 до 15 часова.

Пензионери са пребивалиштем у Чачку преузимаће картице уФилијали РФ ПИО Чачак, Градско шеталиште 85.

Пензионери Горњег Милановца преузимаће пензионерске картице у Испостави Филијале Чачак у Горњем Милановцу, Тихомира Матијевића 3, док ће пензионери са пребивалиштем у Ивањици своје пензионерске картице преузимати у Испостави Филијале Чачак у Ивањици, Мркочевац б.б.

Пензионери са пребивалиштем у Лучанима, своје пензионерске картице ће преузимати у Испостави Филијале Чачак у Лучанима, Југословенске армије 20.

Свим корисницима неопходан је идентификациони документ /лична карта или пасош/ да би преузели картицу. Након израде и расподеле пензионерских картица затеченим корисницима пензија, приступиће се изради пензионерских картица за нове кориснике, који су укључени у исплату после 26. фебруара 2018. године.Породични пензионери, родитељи, старатељи и хранитељи приликом доласка по пензионерску картицу требало би да понесу последњи чек од пензије, односно извештај корисника из банке.