Predsedništvo DSS briše iz evidencije članstva funkcionere u Čačku, Požegi i Užicu

Predsedništvo Demokratske stranke Srbije je na današnjoj sednici donelo odluku na osnovu predloga Izvršnog odbora stranke, da se

Predsedništvo Demokratske stranke Srbije je na današnjoj sednici donelo odluku na osnovu predloga Izvršnog odbora stranke, da se iz evidencije članstva obrišu funkcioneri u lokalnim samouprava u Čačku, Požegi i Užicu koji su odbili odluku Predsedništa o istupanju iz lokalnih koalicija sa Srpskom naprednom strankom.

Takođe, Srpska napredna stranka se služi još jednom medijskim spinovanjem i manipulacijama, kreiranjem laži o lokalnim odborima Demokratske stranke Srbije koji su navodno napustili stranku i prešli u SNS.

Nije istina da je lokalni odbor u Beočinu napustio stranku, jer tamo Demokratska stranka Srbije poseduje samo povereništvo, a ne i ceo lokalni odbor. Takođe, postoje izjave bivših članova stranke, koji nisu u evidenciji članstva već dve i više godina, da napuštaju Demokratsku stranku Srbije i prelaze u Srpsku naprednu stranku. Tu se pre svega mislim na Beočin i Mali zvornik.

Demokratska stranka Srbije još jednom poziva građane da se uključe u borbu protiv medijskog mraka koji sprovodi aktuelna vlast.