SNS: Prosečna penzija 2027. 650 evra

Član Predsedništva SNS Goran Vesić družio se, zajedno sa proslavljenim košarkašem Dejanom Tomaševićem, sa najstarijim građanima u Kuli,

Član Predsedništva SNS Goran Vesić družio se, zajedno sa proslavljenim košarkašem Dejanom Tomaševićem, sa najstarijim građanima u Kuli, kojima je uz zahvalnost za nemerljiv doprinos ekonomskoj stabilizaciji zemlje, poručio da je glas za listu čiji je nosilac predsednik Aleksandar Vučić – glas za bolju budućnost njihovih unuka.

Vesić je istakao da su upravo penzioneri dali najveći doprinos ekonomskoj stabilizaciji Srbije, jer razumeju šta je država, vole svoju zemlju i uvek su bili spremni da joj pomognu.

„Zato se danas predsednik Vučić i Vlada Srbije trude da penzije rastu konstantno, iz godine u godinu. I zato će 2027. godine prosečna penzija u Srbiji biti 650 evra. A, pre 10 godina, 2013, iznosila je 209 evra“, naglasio je Vesić.

Na taj način, dodao je, Srbija se odužuje svojim penzionerima, ljudima koji su gradili zemlju, stvorili sve što imamo i prema kojima smo svi obavezni da im obezbedimo dostojanstvenu starost, da mogu da uživaju u plodovima svog rada.

„Zato 17. decembra glasajte za listu ’Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane’, jer je to glas za veće penzije, za nastavak razvoja Srbije i glas da vaši unuci žive normalno i pristojno u svojoj zemlji“, poručio im je Vesić.

Košarkaška legenda Dejan Tomašević izrazio je zadovoljstvo što svedoči enormnom razvoju Kule i cele Bačke, zahvaljujući ljudima poput Gorana Vesića, a pre svega, poput Aleksandra Vučića.

„I moji roditelji su penzioneri, znamo kroz kakav su težak period prošli. Svedočim i rečima moje majke, koja je presrećna što imamo Vučića za predsednika. Ona je sada u najsrećnijem dobu, jer su zahvaljujući ekonomskom razvoju Srbije i penzije veće, a pošto ima mnogo unučića, može svima da podari srećno detinjstvo“, rekao je Tomašević.