Radionica o prevenciji polnih bolesti i HIV-a u Čačku

Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem mejla na adresu: alternativazacacak@gmail.com

„AS centar“ i „Alternativa za Čačak“ organizuju besplatnu edukativnu radionicu namenjenu srednjoškolcima, studentima i mladima koji imaju od 15 do 30 godina, na temu prevencije polno prenosivih infekcija i HIV-a, u okviru Nacionalne kampanje „Ko je heroj? – Budi i ti AS promocija zdravlja mladih“.


Cilj radionice je da se mladi upoznaju sa osnovama reproduktivnog i seksualnog zdravlja sa fokusom na prevenciju polno prenosivih infekcija i HIV-a i da steknu veštine tolerantnog pristupa u radu sa osetljivim grupama (komunikacijske i veštine nenasilja).
Radionica se organizuje u okviru projekta „Mladi koji žive sa HIV-om udruženi za zastupanje svojih interesa doprinose unapređenju svog položaja“ koji sprovodi Centar za osnaživanje mladih osoba koje žive sa HIV-om i AIDS-om „AS“ u partnerstvu sa Krovnom organizacijom mladih Srbije (KOMS) , a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije(MOS).
Posebno smo ponosni na mlade gimnazijalce iz neformalne grupe „Ne zaboravi Čačak“ koji su nam ukazali na potrebu za ovim programom.
Radionica će se održati u prostorijama Regionalnog centra za zaposlene u obrazovanju utorak 9.februara sa početkom u 13 časova.
Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem mejla na adresu: alternativazacacak@gmail.com
Dobrodošli!