Dosta je bilo: Teleprompter ili prostitucija na Internetu

Našoj redakciji dostavljeno je saopštenje za javnost pokreta Dosta je bilo, koje prenosimo u celosti.

Našoj redakciji dostavljeno je saopštenje za javnost pokreta Dosta je bilo, koje prenosimo u celosti:

Pokret Dosta je bilo tužio je portal Teleprompter i njegovog vlasnika Danila Redžepovića, još pre sedam meseci zbog blaćenja, laži i falsifikata koje objavljuje protiv pokreta. Tužilaštvo i sud nisu reagovali jer ovaj blatoid na Internetu očigledno ima podršku vlasti, koja ga štiti od naših tužbi i krivičnih prijava, a blaćenje pokreta je jedan od zadataka koje izvršava.

Da nije tako, tužba protiv Telepromptera koju smo podneli zbog objavljivanja falsifikata ne bi završila u fioci tužilaštva, kao portal bi odavno bio ugašen jer je neprijavljen, sud ne bi mogao da se pravi blesav i od nas traži dokaze da Teleprompter radi kao medij, a tužilaštvo bi za tili čas utvrdilo falsifikate.

Teleprompter je nelegalan i neregistrovan medij, kao uostalom i svi seoski kupleraji bazirani na reketiranju klijentele, izrabljivanju ljudskih slabosti i uniženih ljudskih bića. Živi na naivnoj veri korisnika da će i bez upotrebe kondoma čudom izbeći polno prenosive bolesti i da im se mozak neće pretvoriti u kašu.

Za pristojan svet rizik je prevelik, pa ne zalazi u kupleraj, nego zahteva da se zakonom i primenom zakona zaštite i naivna klijentela i zloupotrebljena ženska, dečija i muška tela, da se prostor dezinfikuje. U uređenim državama to funkcioniše, u neuređenim imamo Teleprompter.

Vlasnik Telepromptera je Danilo Redžepović, koji navodno sam piše sve tekstove, nema zaposlenih, nema nikakve prihode, nigde nije zaposlen, ne podnosi finansijske izveštaje APR-u, ne prima sudske pozive i, što se naše države tiče, to je sve u redu. Poreska kontrola bi mogla da utvrdi trag novca, ali ni to državu ne interesuje. Samo dan nakon što smo ukazali da se na sajtu konstantno, već više meseci, oglašavaju NIS i Gazprom, oglasi su povučeni.

Teleprompter je među onlajn medijima, ono što je Informer među štampanim: blatoid. Služi se lažima protiv svih stranaka, meša laži sa poluistinama po narudžbinama svih strana i živi od reketiranja, a opstaje na crnom tržištu pre svega jer Vučiću odgovara da sve stranke i političare izjednači i uvuče u blato u koje se uvalio devedesetih i od koga ga ništa ne može oprati. Jedino rešenje je da svi budu u Vučićevom blatu. Teleprompter ponizno služi toj svrsi.