Na spisku košarkaške reperezentacije Srbije , koji je sastavio novi selektor Svetislav Pešić, našli su se i igrači Borca Ilija Đoković i Marko Pecarski. Prozivka za predstojeće kontrolne utakmice zakazana je za 17.oktobar u Beogradu.


Košarkaši Zlatibora osvojili su turnir „Sabit Hadžić“ u Sarajevu pobedom nad ekipom Čelika rezultatom 78:76 u finalu. Ekipa Strajina Nedovića krunisala je dobar nastup na ovom memorijalnom turniru osvajanjem pehara u poslednjoj proveri pre početka nove sezone.


U Predškolskoj ustanovi „Radost“ Čajetina od danas je počela sa radom školica sporta u organizaciji Sportskog centra Čajetina. Početna zamisao bila je da se časovi besplatne školice sporta odvijaju u dvorani Sportskog centra, međutim, zbog pandemije korona virusa došlo je do odlaganja.


U organizaciji Karate federacije Srbije, u nedelju 26.septembra održan je KUP Karate saveza uže Srbije u Čačku, za mlađe uzrasne kategorije poletarce, pionire i nade.


Atletski klub “ČAAK”, Sportski centar “Mladost” i Čačanski sportski savez, pod pokroviteljsktvom Grada Čačka, organizuju treći po redu atletski događaj pod nazivom “Čačak trči”, u nedelju, 26. septembra.


Direktor Zavoda za javno zdravlje u Čačku Dr Aksentije Tošić izjavio je danas da onkološki pacijenti mogu da prime vakcinu protiv korona virusa ali posle konsultacije sa lekarima. On je istakao da uopšte nije preporučljivo da u drugom, trećem pa čak I kasnijim mesecima trudnice obole od kovida-19.


Predstavnici čačanskog Košarkaškog kluba „Borac“ potpisali su danas Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Kompanijom Mozzartbet.
Mozzartbet je time postao deo sponzorskog pula Borca za narednu sezonu.


Čajetinka Aleksandra Spasenić, koja je 2019. godine postala prvakinja Srbije u odbojci sa ekipom lajkovačkog „Železničara“, od ove sezone igra u dresu subotičkog „Spartaka“

1 2 3 103