Uplati depozit u Meridian kladionici i osvoji 20% više na prvu dnevnu uplatu svakog dana!

 

Meridian je pripremio fantastično iznenađenje koje će obradovati igrače na svakodnevnom nivou. Ukoliko želite nestvarne bonuse – sada ćemo vam predložiti šta treba da uradite.

 

Imate šansu da osvojite 20% BONUSA NA UPLATU PRVOG DNEVNOG DEPOZITA svakog dana! Potrebno je samo da svratite do najbliže Meridianbet kladionice i putem BETSHOP-a uplatite bar 500 DINARA na vaš korisnički nalog.

 

Uplaćenu svotu treba da izvrtite tokom dana na slot/live dealer/poker ili sport ponudi. Nakon toga ćete osvojiti 20% BONUSA ZA SPORTSKO KLAĐENJE.

 

Uživajte uz sportske tikete, a jasno je da vas na MESTU NAJBOLJE ZABAVE čeka najveća ponuda u regionu. Sastavite dobitan tiket i prudružite se LISTI NAŠIH MILIONERA!

 

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 

 

 


Zabavi se i preuzmi deo spektakularnog nagradnog fonda!

 

Ono što nam je potrebno za početak vrelog leta je savršeno osveženje. Upravo to vam je priuštio Meridian tokom festivala LEDENIH DOBITAKA. Pruža vam se prilika da zgrabite deo nagradnog fonda od čak 5.000 EVRA.

 

Potrebno je samo da se zabavljate igrajući slotove WIld Icy Fruits i 100 Super Icy sve do 30. juna. A, da biste učestvovali na festivalu vaši ulozi treba da budu podešeni na bar 20 DINARA po spinu.

 

Svaki dobitan spin vam donosi određeni broj poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. 50 najboljih igrača na listi će podeliti spektakularan nagradni fond.

 

Pobednik festivala LEDENIH DOBITAKA osvaja glavnu premiju u iznosu od 200.000 DINARA! Uz samo malo sreće to možete biti vi!

 

Ne propustite najbolje osveženje ovog leta, ekskluzivno u Meridianu.

 

REGISTRUJTE SE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 


Verni igrači Meridiana još jednom su pokazali svoje umeće!

 

Još jednom su verni igrači Meridiana dokazali da su bez premca kada su u pitanju slot igre. U samo par dana tri igrača su međusobno raspodelila gotovo ŠEST I PO MILIONA DINARA!

 

Beograđanin inicijala N. S. je osvojio fantastičnih 1.510.500 DINARA iz spina! Istraživač se proširio kolonama slota Book of Maya i doneo Beograđaninu nestvaran dobitak. Potraga za skrivenim blagom čuvenog plemena je završena uspešno.

 

Da pripadnice lepšeg pola dominiraju svetom slot igara dokazala nam je B. S. , takođe iz Beograda. Njen odabir je bila igra Pia Premium provajdera Expanse Studios.  Beograđanka je zaigrala „tradicionalan indijanski ples“ sa princezom plemena, nakon čega je na njen korisnički nalog isplaćeno 2.450.200 DINARA!

 

Šampionski dobitak je delo momka inicijala Z.J. Fantastično osveženje u ovim vrelim danima stiglo je kroz igru Wild Icy Fruits. Zaleđene voćkice, skejteri i džokeri su se ređali kolonama. Nakon nekoliko sati zabave njegov Meridian korisnički nalog je bio „bogatiji“ za 2.513.600 DINARA!

 

Možda baš vi budete naši šampioni naredne nedelje, a da bi se to dogodilo potreban vam je aktivan nalog i malo sreće.

 

REGISTRUJTE SE U KUĆI MILIONERA! Par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 

 


Pridruži se i preuzmi deo nagradnog fonda vrednog 5.000 EVRA!

 

Da li ste spremni za savršenu dozu osveženja koja će vas rasladiti u ovim tropskim danima? U toku je festival LEDENIH DOBITAKA i održava se ekskluzivno u Meridianu.

 

Pridružite se najboljoj zabavi za kraj meseca i preuzmite deo nagradnog fonda od čak 5.000 EVRA. Fešta se odvija na slotovima Wild Icy Fruits i 100 Super Icy i trajaće sve do 30. juna.

 

Postavite svoje uloge na bar 20 DINARA po spinu. Svakim dobitnim spinom osvajate određeni broj poena kojim napredujete na listi najbolje plasiranih igrača.

 

Ukoliko se nađete među 50 najuspešnijih osvajate sjajne NAGRADE. Apsolutnog šampiova ove slot avanture očekuje „finansijska injekcija“ u iznosu od 200.000 DINARA.

 

Pridružite se i ugrabite savršenu dozu LEDENIH DOBITAKA.

 

REGISTRUJTE SE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 


U toku je Letnja Oluja u Meridianu, čekaju te fantastične nagrade!

 

Da li ste spremni za pravu LETNJU OLUJU koja vam može doneti NESTVARNE NAGRADE? Pred vama je senzacionalna avantura, a sve što se od vas traži jeste da uživate uz hit igricu SUPER HELI.

 

Pre svega, potrebno je da podesite svoje uloge na bar 20 DINARA po potezu. Svakim novim potezom osvajate 20 poena, dok vam 100 DINARA kumulativno uloženih donose dodatna dva poena kojim napredujete na listi najbolje plasiranih igrača.

 

Igrač koji postane ŠAMPION ove avanture osvaja SPEKTAKULARAN DRON! Ali, nagrade neće osvojiti samo najbolji.

 

Svakog dana će padati KIŠA FREEBETOVA 50 puta dnevno, svaki put za po 10 najbržih. Svoj freebet možete preuzeti klikom na žuti poklon koji se nalazi u opciji chat unutar igre.

 

Nestvarna zabava je na klik od vas, postanite deo LETNJE OLUJE u Meridianu!

 

REGISTRUJTE SE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.


Šta kažu brojke?

 

Domaći i regionalni portali godinama objavljuju članke, „studije“, ekskluzivnie informacije i saznanja, koji ističu gotovo geometrijsku progresiju u rastu broja zavisnika od igara na sreću u Srbiji, posebno među maloletnicima.

U 99% slučajeva, kada bi se ukazalo poverenje takvim navodima, to bi značilo da je u Srbiji više zavisnika od igara na sreću nego samih igrača uopšte.

Dužni smo da po ko zna koji put, isključivo snagom argumenata i zvaničnim izvorima ukažemo na sledeće činjenice:

  • Tačna brojka zavisnika od igara na sreću u Srbiji 1.030, što je zvanični podatak nadležnih ustanova akreditovanih za programe stručnog medicinskog vođenja i terapije protiv zavisnosti od igara na sreću

 

  • Srbija je značajno ispod evropskog proseka po ovim statističkim parametrima

 

  • Ne postoji način da maloletnici učestvuju u igrama na sreću kod legalnih, licenciranih priređivača, niti u kladionicama niti preko interneta – maloletničko kockanje isključivo je vezano za crno tržište (malo, ali kao i u svakoj državi sveta, postoji)

 

Naravno, uvek se moraju imati u vidu svačije pojedinačno iskustvo, odnosno sve dok postoji i jedan slučaj ove vrste bolesti zavisnosti, to se mora ozbiljno shvatiti i na tome proaktivno raditi.

Ipak, moramo podvući da je u igri senzacionalizma i licitiranja brojkama tzv. zavisnika neretko reč o ciframa i preko 300 puta većim od realno postojećih.

 

Izvor za brojku od 1.030? Nadležne medicinske ustanove

Podatak koji smo naveli nije ničija spekulacija, već zvanična brojka nadležnih zdravstvenih ustanova, u kojima se godišnje sa problemima zavisnosti od igara na sreću u našoj zemlji javi između 150 do 200 osoba.

Prema poslednim dostupnim podacima Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj, ukupan broj lečenih ili trenutno na lečenju je kao što smo naveli 1.030, a što je znatno manje od evropskog proseka od oko 1.5% stanovništva (u slučaju Srbije procenat je tek 0.02%).

 

Zašto je onda, uprkos svim ovim činjenicama, javnost neprekidno zasuta netačnim podacima?

Pogrešna slika najčešće dolazi od nekompetentnih ljudi, vođenih raznovrsnim motivima – od senzacionalizma, skrivene prodaje različitih „ekspertsko – konsultantskih usluga“ pa do čiste političke zloupotrebe.

 

Regulisano online klađenje u Srbiji apsolutno nedostupno maloletnicima

Imajući u vidu rastući stepen tehnološke sofisticiranosti igara na sreću i sve većih i strožih zakonskih standarda koji ovu delatnost u našoj zemlji regulišu, a posebno onih koji regulišu sistem registracije i verifikacije igrača, u onlajn igrama na sreću i teoretski je, a posebno praktično onemogućeno maloletnicima da se uključe u ovaj vid igara na sreću.

 

15 godina projekta „Moguće je prekinuti“

Udruženje priređivača igara na sreću (UPIS) i njegove članice već više od 15 godina aktivno rade na prevenciji zavisnosti i zaštiti maloletnika. UPIS-ov projekat prevencije „Moguće je prekinuti“ ne samo da je primer najbolje prakse u ovoj oblasti, već je postao i zakonska obaveza za sve priređivače, što je doprinelo podizanju svesti o rizicima od bolesti zavisnosti od igara na sreću.

Dodajmo tome i višedecenijsku praksu kompanija članica o nultoj toleranciji za ikakav kontakt i ulaz maloltenih lica u objekte u kojima se priređuju igre na sreću, kao i informativno – edukativni materijali koji se u istim nalaze.

 

Projekat „I jedan je mnogo“ – Još viši nivo prevencije i zaštite maloletnika počinje u 2024.

U organizaciji Specijalne bolnice, a pod pokroviteljstvom UPIS, u narednom periodu je u planu unapređeni projekat prevencije i podizanja svesti o opasnostima bolesti zavisnosti u igrama na sreću pod nazivom „I jedan je mnogo“.

Planiraju se predavanja u školama širom Srbije i emitovanje spotova usmerenih na odvraćanje mladih od igara na sreću i usmeravanje ka sportskim aktivnostima, kroz seriju predavanja i informativnih video klipova prilagođenih deci i mladima. Imajući u vidu pozitivne rezultate dugogodišnje saradnje sa Specijalnom bolnicom, novi projekat biće još uspešniji u suzbijanju bolesti zavisnosti u njenom samom nastajanju.

 


Liga budućih šampiona iznedriće brojne fudbalske heroje

 

Stazama pobednika koračaju samo oni koji istinski to žele da budu, a da biste stekli naslov i epitet šampiona – osim posedovanja talenta, ulaganja truda i rada, morate preći i druge prepreke, odnosno savladati i druge šampione, što uopšte nije lak i jednostavan poduhvat.

 

Nakon završenih takmičarskih utakmica koje su mali fudbaleri, učesnici Lige budućih šampiona, mesecima unazad vodili u svojim lokalnim sredinama, na red je došao i momenat za odmeravanje snaga sa vršnjacima iz čitave zemlje. Ligaški deo u kome je učestvovalo preko 800 ekipa i  više od 8.000 dečaka i devojčica konačno je dobio svoj epilog, a samo najbolji timovi našli su svoje mesto na finalnom republičkom turniru Lige budućih šampiona – najmasovnijeg fudbalskog takmičenja za mlađe kategorije.

 

Tokom celokupnog trajanja završnog turnira viđeno je pregršt lepih i atraktivnih poteza, koje su na terenima stadiona Švajcarija na Zlatiboru demonstrirali dečaci i devojčice uzrasta od 2011. do 2016. godišta, čime su potvrdili da poseduju raskošni fudbalski talenat potreban za ostvarivanje najvećih fudbalskih snova. Neki od njih možda će nas jednog dana s ponosom predstavljati na velikom evropskom ili svetskom takmičenju, baš kao što to ovih dana rade Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Predrag Rajković i drugi reprezentativci Srbije.

Ništa manje zanimimljivo nije bilo ni na tribinama, gde su roditelji i publika zdušno navijali, praveći nezaboravnu atmosferu koju poslednjeg takmičarskoga dana nije mogla ni kiša da pokvari. Ovako lep i uspešan fudbalski turnir, dodatno je ulepšala Meridian fondacija koja je kao jedan od glavnih pokrovitelja takmičenja pojedinim učesnicima završnog turnira podelila set fudbalske opreme.Kao neko ko uvek nastoji da podrži ostvarivanje dečijih šampionskih snova, Meridian fondacija je samo za potebe razvoja Lige budućih šampiona kroz svoje donatorske programe uspela da do sada nagradi veliki broj ekipa koje se takmiče pod okriljem ove jedinstvene fudbalske lige.

 

Zajedničkim dogovorom sa kordinatorima lige, Meridian fondacija je ovoga puta nagradila dve ekipe, prošlogodišnjeg republičkog šampiona Fortunu iz Pančeva i jednog od najstarijih učesnika lige, ekipu OFK Žarkova. Novu garnituru dresova tradicionalno je uručio gospodin Stefan Todorović, koordinator za društveno-odgovorne aktivnosti Meridian fondacije i Meridia sporta, dok su donacije sa zahvalnošću primili treneri Goran Amanović (Fortuna Pančevo) i Nikola Škundrić (OFK Žarkovo).

 

Dugujemo veliku zahvalnost Meridian fondaciji, kao i organizatorima lige na ovim predivnim dresovima. Deca su oduševljena i sa nestrpljenjem iščekuju naredne utakmice u kojima će nositi ovu opremu. Bio je ovo sjajno organizovan turnir na Zlatiboru, a mi se nadamo da ćemo se druziti i sledeće godine“, rekao je trener Amanović iz kluba Fortuna.

 

“Veoma nam znači ova donacija, presrećni smo. Veliko hvala Meridianu na ovim sjajnim poklonima, organizatorima i svima onima koji su učestvovali u organizaciji ovog velikog turnira i koji su dali doprinos da ova deca provedu tri nezaboravna dana. Vidi se da su mislili o svemu i ljudi koji su sponzorisali dresove i oni koji su odlučili da mi dobijemo“,  rekao je trener Škundrić iz kluba OFK Žarkovo.

 

Zadovoljstvo učinjenim, nije krio ni predstavnik Meridian fondacije, Stefan Todorović.

 

„Mi već tradicionalno doniramo dresove školama fudbala i fudbalskim klubovima u okviru Lige budućih šampiona. Ovo je jedna u nizu akcija koju radimo, a nadamo se da ćemo i u buduće uspeti da podržavamo sport i dečiji razvoj“, istakao je Todorović.

 

Svaki trening, svaki trud i svaka lopta koju šutnu nose ih korak bliže ka ostvarenju svojih snova. Uostalom, bavljenje sportom i redovna fizička aktivnost odlika je zdravog načina života, a za zaposlene u Meridian fodaciji ona je od izuzetne važnosti, pogotovo kada su deca i najmlađi u pitanju. Sa zadatkom unapređenja dečijeg razvoja, Meridian fondacija već drugu godinu zaredom učestvuje u velkom fudbalskom karavanu Lige budućih šampiona i shodno svom sportskom renomeu pomaže razvojni put svakog malog fudbalera bez obzira na pol, starost ili materijalno stanje.

 

Sistemom odgovornog društvenog ulaganja kao što je razvoj dečijeg sporta, Meridian fondacija nastoji da omogući najkvalitetnije uslove za amatersko i profesionalno bavljenje sportom svakog člana društvene zajednice. Ideja nije usmerena samo ka popularizaciji sporta, već se ona proteže i na domene filantropije, kulture i javnog zdravlja.

 

 

 

 

 


Uplati depozit u Meridian lokalu i čeka te 20% bonusa!

 

U Meridian lokalima širom Srbija vlada prava fudbalska atmosfera, a uz EURO i sjajne promocije – zabava je zagarantovana!

 

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj je startovalo, do sada smo videli nekoliko sjajnih mečeva, a možete ih pratiti i u sjajnom društvu u Meridian lokalima.

 

Dakle, posetite Meridian lokal, uživajte u piću, odigrajte tiket, a ako uplatite depozit na svoj račun – čeka vas i spektakularan bonus!

 

Ako imate nalog na meridianbet.rs i uplatite depozit u nekom od Meridian lokala – dobijate čak 20% bonusa! Možete ga iskoristiti, recimo, baš na EURO tiket, koji može doneti odatne nagrade i nesumnjivo – spektakularnu zabavu!

 

I na meridianbet.rs sajtu i u Meridian lokalima možete pronaći fantastičan specijal igara, definitivnu najveću ponudu za klađenje na EURO, jer najvažnija sporedna stvar na svetu upravo to i zaslužuje!

Ispratite EURO u Meridian lokalima i prepustite se neverovatnoj zabavi!


Zaigraj omiljene igre, postani deo LETNJE SLOTOMANIJE i preuzmi deo MILIONSKOG NAGRADNOG FONDA!

 

Sve što oduvek želite ukoliko ste ljubitelji slot igara priuštio vam je Meridian. Letnja Slotomanija je uveliko u toku, vaše je samo da se pridružite i deo MILIONSKOG NAGRADNOG FONDA može biti vaš.

 

Zabava se održava na odabranim slot igrama provajdera Expanse Studios i trajaće sve do prvog dana leta.

 

Za početak, podesite svoje uloge na bar 20 DINARA po spinu. Na svakih 200 DINARA uloga kumulativno posmatrano osvajate određeni broj poena kojim napredujete na listi najbolje plasiranih igrača.

 

Ukupan nagradni fond vredan 1.200.000 DINARA će podeliti 50 najuspešnijih igrača. Apsolutni pobednik akcije osvaja keš nagradu od FANTASTIČNIH 510.000 DINARA.

 

Uživajte uz najbolji provod u Meridianu i započnite leto u velikom stilu!

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 

 

 

 


Koliko “Orlovi” mogu na EURO u Nemačkoj?

 

Posle (za mnoge očekivanog) poraza od Engleske, fudbaleri Srbije naći će se na novom ispitu, a možda baš „balkanski derbi“ pokaže šta možemo da očekujemo od „Orlova“.

 

Sledi utakmica protiv Slovenije, a nekoliko dana kasnije – na istom mestu, Alijans areni, i meč protiv Danske. Uprkos porazu i nekim vanrednim (ne)sportskim dešavanjima, deluje da je atmosfera među izabranicima Dragana Stojkovića Piksija na nivou, a igra u drugom poluvremenu protiv „Gordog albiona“ svima uliva nadu da „Orlovi“ mogu da prođu grupu.

 

A, kada dođemo do eliminacione faze, iako zvuči kao kliše – sve je moguće. Znate kako kažu, fudbal je to, i baš zato što je nepredvidiv – zato i jeste najvažnija sporedna stvar na svetu. Ako bismo pogledali malo u budućnost, možemo ovu priču dodatno „začiniti“ i to na način koji je svim ljubiteljima fudbala posebno interesantan – najvećim kvotama i EURO tiketom!

 

Sportska kladionica Meridian je još pre početka prvenstva objavila fantastičan SPECIJAL IGARA koji donosi mnogobrojne zanimljivosti, mogućnosti i prilike da dođete do sjajnih nagrada. Za početak, ono što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA I TO POTPUNO BESPLANTO!

 

Nije potrebno da deponujete svoj novac, dovoljno je da se registrujete.

 

A, onda… Istražite SPECIJAL IGARA i odigrajte novi EURO tiket! Evo i nekih predlgoa za klađenje na Srbiju:

 

SRBIJA – PLASMAN U GRUPI:
pobednik – kvota 25
drugo mesto – kvota 2.35
treće mesto – kvota 2.85

 

SRBIJA – BODOVI U GRUPI:
nula – kvota 10
jedan – kvota 5.00
šest – kvota 4.75

 

Srbija prolazi grupnu fazu – kvota 1.57
Srbija, plasman u četvrtfinale – kvota 4.50
Srbija, plasman u polufinale – kvota 13
Srbija, plasman u finale – kvota 35

 

Kompletan specijal igara možete pogledati na OVOM LINKU, a pre toga ne zaboravite da kreirate svoj nalog, jer je to siguran put ka pravom fudbalskom spektaklu!

 

Podrži „Orlove“ – kladi se u Meridianu!