Repertoar bioskopa „Kvart“ u Kraljevu

Za sve filmofile bioskop „Kvart“u Kraljevu ove sedmice izdvaja: od 11.02 do 17.02.   od  16:00 VREME JE ZA GRUDVANJE

Za sve filmofile bioskop „Kvart“u Kraljevu ove sedmice izdvaja:

od 11.02 do 17.02.   od  16:00

VREME JE ZA GRUDVANJE (Snowtime!)
Žanr:  animirani, avantura, sinhronizovano, 3D

Trajanje:  80 min

Vreme je za grudvanje!“ je dopadljiva animirana komedija o nadi i prijateljstvu, koja istražuje živahne odnose među decom, kao i njihov entuzijazam i solidarnost u igri. Ova zabavna i maštovita zimska bioskopska avantura povešće mališane u vreme detinjstva njihovih roditelja, koji su raspust u januaru provodili radujući se snežnim čarolijama, i pružiti im ideju za kreativne i gotovo zaboravljene igre na snegu, kao što su grudvanje i sankanje.

U želji da se razonode tokom zimskog raspusta, deca iz zabačenog i snegom prekrivenog sela odlučuju da organizuju masovnu „grudvanijadu“. Luka i Sofija, večiti 11-godišnji rivali u društvu, postaju lideri suprotstavljenih timova. Temperamentna i buntovna devojčica okuplja najvernije drugare kako bi porazila Lukinu hordu spetnih ratnika u grudvanju. Pobednik će biti ona družina koja do kraja zime zauzme tvrđavu sagrađenu od snega. Ali, dečja igra vremenom prerasta u pravi snežni rat…


od 11.02 do 17.02.   od  18:00

ROBINZON KRUSO (Robinson Crusoe)                                  
Žanr: animirani, avantura, sinhronizovano            

Trajanje:  86 min   

Na malom, egzotičnom ostrvu, papagaj Tuesday živi u raju sa svojim prijateljima. Ipak, Tuesday ne prestaje da razmišlja o svetu izvan ostrva.

Nakon velike oluje, papagaj i njegovi prijatelji pronalaze nepoznato stvorenje na plaži: Robinsona Crusoea. Papagaj u njemu odmah vidi kartu za odlazak sa ostrva i otkrivanje njemu nepoznatog sveta. Crusoe uskoro postaje svestan da na pustom ostrvu može preživeti samo uz pomoć papagaja i ostalih životinja, a to će biti teško, budući da životinje ne govore „ljudski”.


od 11.02 do17.02.   od  20:00

DEDPUL (Deadpool)                                                               
Žanr: akcija, avantura, fantazija

Trajanje:  108 min

Uloge: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller

Sinopsis:   Film je zasnovan na Marvelovom stripu o nekonvencionalnom anti-heroju Dedpulu. Bivši operativac specijalnih jedinica, plaćenik Vejd Vilson, nakon lažnih rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego – Dedpula. Ubrzo, neuništivi anti-heroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i smrtonosnim smislom za humor, kreće da lovi ljude koji su mu zamalo uništili život.

 

od 11.02 do 17.02.   od  22:00

ZULENDER 2 (Zoolander 2)                                             
Žanr: komedija

Trajanje:  100 min                                                                           

Uloge: Ben Stiller, Owen Wilson, Christine Taylor, Lady Gaga, Will Ferrell

Sinopsis:   Paramaunt Pictures predstavlja film „Zulender 2“ u režiji Bena Stilera, a po scenariju Džastina Teroa, Bena Stilera, Džona Hamburga i Nikolasa Stolera. Stiler, Oven Vilson i Vil Farel repriziraju svoje uloge iz prvog dela, a Penelopa Kruz i Kristen Vig se priključuju ovoj ekipi. Nastavak urnebesne komedije u kojoj Derek i Hansel ponovo osvajaju modne piste ali kako to uvek biva sa najboljima u poslu, konkurencija pokušava da ih izbaci iz igre.

Kad smo poslednji put videli muške modele Dereka (Ben Stiler) i Hansela (Oven Vilson), oni su uživali u čarima „Derek Zulender Centra za decu koja ne čitaju dobro i žele da nauče da rade i druge stvari,“ a Mugatu (Vil Farel) je bio iza rešetaka. Nepredvidljiva katastrofa je pogodila Centar i primorala ovu dvojicu da se povuku u ilegalu, daleko od očiju javnosti. Petnaest godina kasnije, pronalazimo još uvek posramljenog Dereka i Hansela kako vode izolovane živote, daleko jedan od drugog i ostatka sveta.