SNS: Kovačević dogovorio 25 miliona za putnu infrastrukturu

Saopštenje za javnost OO SNS Gornji Milanovac

Saopštenje za javnost OO SNS Gornji Milanovac

GORNJI MILANOVAC — Povodom nedavnih susreta koje je, predsednik gornjomilanovačkog odbora SNS-a imao sa direktorom Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, informativna služba stranke izdala je saopštenje u kojem se kaže:

Narodni poslanik i kandidat za predsednika opštine Gornji Milanovac ispred Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera Dejan Kovačević juče je u Beogradu održao sastanak sa direktorom Javnog preduzeća „Putevi Srbije“ Zoranom Drobnjakom na kojem su dogovorene nove investicije u infrastrukturu opštine Gornji Milanovac. Pored Kovačevića, sastanku je prisustvovao i Desimir Jovanović, član Opštinskog veća zadužen za infrastrukturu. Na sastanku je dogovoreno da se iz Republičkog budžeta u opštinu Gornji Milanovac tokom ove godine uloži 25 miliona dinara koji bi bili upotrebljeni za izgradnju šest prioritetnih putnih pravaca. Pored toga nastaviće se sanacija korita reke Despotovice gde će biti uloženo novih 10 miliona dinara, stoji u saopštenju za javnost Informativne službe Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, i dodaje se:
Podsećamo građane da je prilikom nedavne posete Gornjem Milanovcu Potpredsednice Vlade i Ministarke Zorane Mihailović dogovorena pomoć Vlade Republike Srbije prilikom izrade projekta i izgradnje pristupne saobraćajnice autoputu, kao i da je dogovorena izgradnja petlje na Ibarskoj magistrali kod Norveške kuće i kružnog toka kod Ideje. Takođe je dogovoreno da se uradi rekonstrukcija puta Ljutovnica Šilopaj – ističe se u saopštenju Informativne službe Opštinskog odbora SNS-a.