Dveri: Glas za SNS i SPS bačen glas

ČAČAK — Danas su se odbornički kandidati sa liste “Dveri za spas Čačka” okupili ispred spomenika vojvode Stepe

ČAČAK — Danas su se odbornički kandidati sa liste “Dveri za spas Čačka” okupili ispred spomenika vojvode Stepe Stepanovića, kako bi ukazali da je na nastupajući lokalnim izborima glas za Srpsku naprednu stranku i Socijalističku partiju Srbije bačen glas.

dveri-Medium
– I SNS i SPS u Čačku su rezervne stranke Nove Srbije i svako ko bude glasao za njih bi trebalo da zna da će se sve završiti na tome da Velimir Ilić bude gradonačelnik Čačka. Srpska napredna stranka je ovom trenutku u raspadu u našem gradu. Napustili su je bivši narodni poslanik, više odbornika, što je posebno važno – povukao se i njen kadidat za gradonačelnika, tako da je uloga i smisao SNS u Čačku u funkciji povratka Velimira Ilića na vlast – rekao je nosilac izborne liste „Dveri za spas Čačka“ Boško Obradović.

Obradović je istakao da se nada da će građani Čačka glasati za listu Dveri, kao jedinu istinsku opoziciju, koja jedina može da pobedi Novu Srbiju i skloni sa vlasti posle 20 godina. On je pozvao građane Čačka da svoje poverenje daju izbornoj listi “Dveri za spas Čačka”, pod rednim brojem 3.

Obradović: Muškarci ne treba da budu mlakonje i mlitavci

Više od 70 odsto građana Srbije je za povratak služenja vojnog roka, izjavio je Boško Obradović nosilac liste nosilac izborne liste „Dveri za spas Čačka“, ističući da će su Dveri na republičkom nivou pokrenule veliku inicijativu za povratak obaveznog služenja vojnog roka i na taj način povratak borbene gotovosti pripadnika Vojske Srbije.

– Treba vratiti ugled Vojske Srbije, muškarci ne treba da budu mlakonje i mlitavci, već da služe vojni rok, koji ne treba da traje duže od šest meseci – tri meseca obuke i tri meseca vojnih vežbi. Tako se Vojska Srbije može staviti na raspolaganje stanovništvu prilkom vanrednih situacija i elementarnih nepogoda, kao i državi u velikim infrastrukturnim radovima – istako je Obradović, koji je kako je rekao služio vojni rok od devet meseci u Požarevcu, u pešadiji.

Izvor/Foto: Ča glas, Irena Milošević