Meridian ti donosi priliku da ostvariš svoje snove!

 

Postoji samo jedno mesto na planeti koje vam donosi POTPUNO BESPLATAN BONUS za početak zabave. Vreme je da se i vi REGISTRUJETE u Meridianu gde će vas dočekati DUPLI POKLON.

 

Pre svega, odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže paket od 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za sport i slot.

 

Nakon toga, dolazi trenutak uplate prvog depozita. E, tu se krije drugi deo iznenađenja. Uplatite 500 ili više dinara na svoj korisnički nalog i osvojite 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT.

 

Obrnite uplaćeni ulog dva puta i otključaćete BONUS SREDSTVA! Veći uplaćeni depozit vam garantuje i veći bonus, sve do maksimalnog iznosa od 120.000 DINARA.

 

Osvojeni bonus možete iskoristiti na celokupnoj „slot“ ponudi na sajtu meridianbet.rs.

 

Vreme je da neviđena žurka počne!

 

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACKPOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da uživate u bilo kojoj igri iz sekcije „slotovi“ na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA! Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!


U Srbiji se 17. decembra održavaju parlamentarni, pokrajinski, beogradski i lokalni izbori.

 

Kao i svaki put, još od 2004, kladionica Meridian jedina je u Srbiji pripremila IZBORNI SPECIJAL sa više stotina opcija za klađenje na ishod izjašnjavanja građana.

 

Važno: kladite se novcem koji kuća časti – preuzmite 4.000 RSD na poklon za „predizborni tiket“.

 

Ako se u nečemu brojni istraživači javnog mnjenja svi do jednog slažu, to je da će najneizvesnija izborna trka biti u Beogradu.

 

U Beogradu je do ovog trenutka kandidaturu podnelo 14 odborničkih listi, koje čini oko 40 stranaka, organizovanih u pojedinačne ili koalicione liste.

 

Zato je Meridian pripremio poseban beogradski specijal i to:

– Procenat glasova svake pojedinačno liste u Beogradu

– Ime sledećeg gradonačelnika

– Ukupna izlaznost u Beogradu

– Dueli beogradskih opština u procentima izlaznosti

– Dueli stranaka u osvojenim procentima glasova

 

Procenat glasova – naplati svoje poznavanje politike u Beogradu

SNS 37.6%

Koalicija Srbija protiv nasilja 33.4%

SPS 7.1%

Zavetnici – Dveri 6.1%

Novi DSS 5.6%

Narodna stranka 3.05%

Dobro jutro Beograde 2.85%

 

Izlaznost

56.5%

Iskoritite poklon bonus i naplatite svoje poznavanje politike.

 

Jer u Meridianu politika nije samo prazna priča – pričamo o prilici za ozbiljnu zaradu.

 

Meridian još od 2004. omogućio klađenje na domaće izbore

U Srbiji je klađenje na predsedničke i parlamentarne izbore moguće od 2004. godine, zahvaljujući kladionici Meridian, koja je donela najbolju praksu zapadnih zemalja i nudi raznovrsne opcije za klađenje na izbore svih nivoa u Republici Srbiji. Takođe, izbori u SAD, Velikoj Britaniji, Španiji, Italiji, Francuskoj redovno su u Meridianovoj ponudi.

 

 


Zabavljaj se u Meridianu čitave nedelje, ponedeljkom te očekuje bonus na tvom korisničkom nalogu!

 

Ako volite slot igre Meridian vam je pripremio neodoljivu zabavu koja traje čitave nedelje, i tako 365 dana u godini. Vaša avantura iz nedelje u nedelju krunisana je fantastičnim bonusom.

 

Nakon sedam dana zabave, uz igre iz kategorije „slotovi“, u ponedeljak će vas na korisničkom nalogu dočekati zanimljiv poklon. Prvog radnog dana svake nedelje na vašem korisničkom nalogu može se naći 10% povraćaja novčanih sredstava.

 

Sjajan bonus vam donosi promocija Moneyback 10%. Mislili ste da se zabava tu završava? E pa, ukoliko se pokažete kao posebno lojalan igrač možete biti pozvani u VIP društvo koje vam donosi dodatnih 10% Cashback-a na nedeljnom nivou.

 

Ne propustite priliku, uživajte u vanserijskoj zabavi svake nedelje.

 

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACKPOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da uživate u bilo kojoj igri iz sekcije „slotovi“ na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA! Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

 

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 


Zaigraj Aviator, uživaj u kiši freebetova i izbori se za SONY PS5!

 

Vreme je za još jednu senzaciju koja se odvija na popularnoj igri Aviator. Posetite Meridian i bukirajte prvu klasu za LUKSUZNI LET.

 

Promocija će trajati do 30. novembra, a najbolji igrač će osvojiti MAGIČNU KONZOLU – SONY PS5.

 

Svakim odigranim potezom osvajate 20 poena, dok vam 100 DINARA kumulativno uloženih donose dodatna dva poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

 

Međutim, ni to nije sve. U toku svakog dana tokom trajanja promocije, 50 puta dnevno će se dodeljivati „kiša freebetova“, svaki put za po 10 najbržih igrača.

 

Prikupite svoj freebet klikom na taster UZMI/CLAIM. Freebet možete isplatiti kada kvota na Aviatoru dostigne bar 1.95.

 

Zauzmite svoje mesto na LUKSUZNOM LETU već sada!

 

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

 


“Stop nasilju nad ženama” nisu samo reči: Meridian fondacija poslala važnu poruku – PODIGNI GARD I ZAŠTITI SE! (VIDEO)

 

Stop nasilju nad ženama!

 

Nasilje nad ženama kao jedan od gorućih društvenih problema sve češće je predmet javnog diskursa i tematika o kojoj se redovno piše, čita, razgovara, ali koja u centar medijske pažnje dolazi tek onda kada nasilje poprimi ozbiljne posledice ili kada se završi tragičnim epilogom.

 

Istraživanje Svetske zdravstvene organizacije potvrdilo je prisustvo nasilja u preko 150 zemalja širom sveta, gde je pri tome svaka treća ženska osoba direktno ili indirektno pretrpela nasilje.

 

Srbija nema zvaničnu statistiku kada je femicid u pitanju, ali prema podacima sa kojima raspolaže Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost, u 2023. godini od posledica nasilja je ubijeno 27 žena, dok je broj zabeleženih slučajeva femicida tokom poslednje dekade premašio broj od 300 žena.

 

Kada se sagleda situacija u našoj zemlji, stanje je još alarmantnije uzimajući u obzir da se broj krivičnih prijava protiv vinovnika nasilja značajno povećava iz godine u godinu, bez tendencije za smanjenjem i opadanjem. Do sada je tokom ove kalendarske godine zabeleženo 27 slučajeva ubistava, a svaka treća ženska osoba u Srbiji u riziku je da bude izložena psihičkom, fizičkom ili seksualnom obliku nasilju, što je dovoljan pokazatelj o kakvoj se problematici radi.

 

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obeležava se svakog 25. novembra, a ovogodišnje obeležavanje ima poseban značaj za javnost obzirom da je globalna kampanja usmerena na preventivnu zaštitu žena i devojčica od upotrebe bilo kog oblika nasilja. Programom prevencije nasilja teži se promovisanju jednakosti i kreiranju ambijenta u kome svaka žena i devojčica može živeti slobodno, bez straha od nasilja.

 

Fizičko nasilje, ipak, nije jedini oblik sa kojim se žene tokom svog života susreću. Diskriminacija, agresija i mnogi drugi oblici psihičkog i verbalnog nasilja ponekad znaju da ostave mnogo ozbiljnije posledice i nanesu neizbrisive tragove u životima svih nas.

 

I pored iznetih podataka, nasilje nad ženama je problem koji zahvata čitavo društvo i za čije prevazilaženje je potrebno uključivanje svakog od nas. Jedino zajedničkim angažovanjem pojedinaca, instititucija i medija možemo stvoriti okruženje u kome nema mesta nasilju.

 

U cilju podizanja svesti o važnosti prevencije i borbe protiv nasilja, jačanja položaja žena u društvu, kao i pružanja podrške onim licima koji su bili žrtve bilo kog vida nasilja, kompanija Meridian godinama unazad radi na jačanju i osnaživanju, kao i na podsećanju koliko je ova tema važna za čitavo društvo.

 

Kompanija Meridian više decenija svojim aktivnim angažovanjem želi da skrene pažnju na problem nasilja u društvu i podigne svest čitave zajednice o potrebi zajedničkog delovanja u borbi protiv bilo kog oblika nasilja, najčešće onoga usmerenog prema ženama. Za kompaniju Meridian borba protiv nasilja podrazumeva i pravovremenu reakciju i prijavu nasilnika, kao i podršku svim žrtvama.

 

 

Za nasilje nema opravdanja!

 

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Meridian fondacija podseća javnost da rešavanje ovog kompleksnog problema mora biti od prioritetne važnosti, ne samo u radu državnih organa, nego i u poslovnom okruženju, koje ima nemerljiv doprinos u pružanju i promovisanju pravih kulturnih vrednosti, toleranciji i uzajamnom poštovanju.

 

Duže od dve decenije, Meridian sopstvenim primerom i modelom poslovanja iskazuje spremnost da kao  svojevrsni lider društvene odgovornosti u Srbiji, aktivno zauzme za rešavanje mnogih društvenih problema i kroz set svojih CSR akcija ukaže na značaj politike rodne ravnopravnosti, ekonomskog osnaživanja žena i nulte tolerancije svakog segmenta nasilja i diskriminacije.

 

Žene zaslužuju životno okruženje u kome se osećaju sigurno i bezbedno.

 

Podigni gard i zaštiti se – prijavi nasilje!

 

Stop nasilju nad ženama!


Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i komandant Žandarmerije Saša Kosović danas su u bazi Žandarmerije u Aleksincu otkrili spomen-obeležje poginulim i preminulim pripadnicima Odreda ove elitne jedinice u Nišu.

 


Direktorka Republičkog fonda za zdravtsveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić obišla je danas čačansku Opštu bolnicu i nakon sastanka sa rukovodstvom bolnice najavila da će uskoro u bolnicu stići najsavremenija magnetna rezonanca kao i 4D ultrazvučni aparat za ginekkologiju, a sve u cilju prevencije bolesti. Opšta bolnica u Čačku do sada nije imala magnetnu rezonancu, tako da je već otpočelo usavršavanje kadra za rad na njoj.

 


Opština Ivanjica finansirala je sa šest miliona dinara postavljanje trećeg filterskog polja za prečišćavanje vode . Njegovom ugradnjom kompletiraće se automatski sistem filterskih polja u fabrici vode u Ivanjici što će doprineti odstranjenju kamenaca, teških metala, većine bakterija i virusa koji mogu da se nađu u vodi.

 


Na zvaničnom veb sajtu Grada Čačka objavljen je nacrt budžeta za 2024. godinu i građani do 9. decembra mogu da se upoznaju sa tim važnim aktom i daju svoje predloge i primedbe do 9. decembra.

 

 


Nakon pregovora koji su trajali gotovo šest godina sa Kinom je potpisan Sporazum o usaglašavanju izvoza jabuka i šljiva iz Srbije, ali i širokog spektra proizvoda među kojima su breskve, sojino ulje, smrznuta malina, rakija, koje će se Kini isporučivati bez carine. Za sve voćare ovo je od velikog značaja, posebmo za uzgajivače jabuka koji su, tvrde, prethodnih godina poslovali u ogromnom minusu.

 

1 2 3 15